dilluns, 29 d’abril del 2013

LA MANICURA FRANCESSA

LA MANICURA FRANCESSA

La Manicura Franccesa, és una idea originària de París, es caracteritza pel natural rosa de base de l'ungla amb les puntes blanques. Semblant-se a una ungla natural. Les puntes de les ungles es pinten de blanc mentre la resta de l'ungla es pinta amb esmalt en un to rosat o amb una capa incolora.
La manicura francesa podria haver-se originat al segle XVII i era popular en la dècada de 1920 i de 1930. L'estil és escollit per la seva simplicitat, donant a les ungles un aspecte natural i d'aspecte pulcre. La seva popularitat també ha estat atribuïda a una major influència de l'estètica de la indústria pornogràfica americana en les tendències cosmètiques actuals.
La manicura francesa és sovint més cara que altres tipus de manicura, com el disseny amb aerògraf sobre l'ungla que utilitza una plantilla o pintat amb esmalt d'ungles, amb una delicada línia de blanc, o una línia més gruixuda, imprecisa que és netejada posteriorment amb el dissolvent d'ungles. En la modalitat faci-ho vostè mateix, la manicura francesa també pot ser feta a casa mitjançant plantilles per aplicar esmalt d'ungles.

                                           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada