dimarts, 30 d’abril del 2013

dilluns, 29 d’abril del 2013

LA MANICURA FRANCESSA

LA MANICURA FRANCESSA

La Manicura Franccesa, és una idea originària de París, es caracteritza pel natural rosa de base de l'ungla amb les puntes blanques. Semblant-se a una ungla natural. Les puntes de les ungles es pinten de blanc mentre la resta de l'ungla es pinta amb esmalt en un to rosat o amb una capa incolora.
La manicura francesa podria haver-se originat al segle XVII i era popular en la dècada de 1920 i de 1930. L'estil és escollit per la seva simplicitat, donant a les ungles un aspecte natural i d'aspecte pulcre. La seva popularitat també ha estat atribuïda a una major influència de l'estètica de la indústria pornogràfica americana en les tendències cosmètiques actuals.
La manicura francesa és sovint més cara que altres tipus de manicura, com el disseny amb aerògraf sobre l'ungla que utilitza una plantilla o pintat amb esmalt d'ungles, amb una delicada línia de blanc, o una línia més gruixuda, imprecisa que és netejada posteriorment amb el dissolvent d'ungles. En la modalitat faci-ho vostè mateix, la manicura francesa també pot ser feta a casa mitjançant plantilles per aplicar esmalt d'ungles.

                                           

UNGLES DE GEL

En aquesta entrada parlarem de quin es el procés de les ungles de gel.

Les ungles de gel són una alternativa a les clàssiques ungles d'acrílic o porcellana que cada vegada estan agafant més força.

La seva facilitat de col·locació i el fet que siguin més barates són dues dels factors que estan fent que cada vegada es porti més aquest tipus de pròtesi d'ungles de gel.

T'expliquem pas a pas com és el procés per col·locar ungles de gel, no t'ho perdis.

1. Per col·locar ungles de gel l'ungla natural no ha d'estar llarga, sinó gairebé ran del dit.

2. Netegem acuradament l'ungla natural amb un desinfectant, ajudant-nos d'una gasa.

3. Llimem suaument l'ungla respectant la forma natural de la mateixa, i retirem els residus de llimadura.

4. Empenyem lleugera i suaument la cutícula cap a enrere amb palet de taronja, sense passar-nos.          Acabem aplicant oli de cutícula.

5. Mesurem l'ungla de gel postizacon l'ungla natural, per triar el nombre que encaixi perfectament.

6. Donem forma i acabem de preparar cadascun dels *tips de gel llimant-los a dalt i als costats.

7. Apliquem una petita gota en l'ungla postissa de gel per procedir al pegat. Les ungles postisses es peguen primer de front, col·locant-la a 45º sobre l'ungla natural i després baixant i fent una lleu pressió.

8. Tallem l'ungla de gel postissa en el llarg desitjat.

9. Apliquem una petita quantitat d'estova tips en el punt on s'uneix l'ungla de gel postissa i la natural i llimem amb la part més suau del bloc blanc per aconseguir que la divisió entre ungla natural i postissa no es noti.

10. Desinfectem l'ungla de nou amb ajuda d'una gasa i si es desitja decorar es decora amb el motiu triat.

11. Si utilitzem gel d'acabat sense llum: Col·loquem una gota de gel sense llum damunt de la ungla i la distribuïm amb cura amb ajuda d'un pinzell. Una vegada ben distribuïda, ruixem amb un *activador per a gel sense llum a una distància aproximada de 25cm i aplica una segona capa (després de la qual no fa falta tornar a aplicar una altra capa de gel.

12. Si utilitzem gel d'acabat amb llum: Apliquem el gel de la mateixa manera però, després d'aplicar-ho introduirem les ungles en una aproximadament dos minuts.


Com veus, encara que requereix pràctica, el procés de col·locar ungles de gel és més senzill que altres maneres de col·locar ungles artificials. Quin és el teu preferit?



dimecres, 24 d’abril del 2013

SPOT PUBLICITARI

Aquí us deixo un spot publicitari que vaig fer jo sobre els productes de la meva "empressa" ficticia de pintaungles. Espero que us agradi!! Fins la pròxima bloggers!!


dimecres, 17 d’abril del 2013

UÑAS TRIBAL

“Me enamoré de este diseño para uñas, le llaman tribal” 

Sigue el estilo tribal para la temporada que viene, y ahora con diseños mas complejos y coloridos.
Parece un poco complejo de realizar, hay que tener bastante paciencia y esmaltes con punta muy fina para poder hacer tantas lineas y puntitos. Pero no pueden negar que queda super genial y la mezcla de colores pasteles lo hace más interesante.



Lo que usé fue:


Hay varios tipos de pinturas tribales, aquí se las mostramos: